ОБЩИ УСЛОВИЯ
1. Релоуд системс ЕООД развива своята дейност в услуга на клиентите на основата на свободно договаряне в една свободна пазарна икономика.
2. Релоуд системс ЕООД предоставя на своите клиенти следните услуги:
-информация за продуктите в магазина;
-търговия и доставка на продукти с условия по избор на клиента;
-консултации по телефон в работно време;
от 9:00 до 18:00 часа, от понеделник до петък
3. Условията за поръчка и доставка на стоките са посочени в електронния магазин и са абсолютно свободен избор на всеки клиент.
4. Поръчването на стоки става чрез бутон „Добави в количката"-след като харесате даден артикул!След това е необходимо да въведете съответното количество.След въвеждането на количеството от артикул-натискате бутон "Обнови количката" и може да се връщате към друг продукт и да го избирате по същия начин!След като сте избрали вече всичко-кликвате на бутон "Продължи",който Ви води към задължителната форма за регистрация!
5. При заявката клиента е длъжен да посочи реален адрес и телефон за изпълнение на поръчката.
6. При неверни данни - заявката става невалидна и тя не обвързва Релоуд системс ЕООД с изпълнението й.Окончателното приключване на сделката е с потвърждение по телефона.
7. Заявената стока се доставя на посочения от клиентите адрес за доставка!
8. При "доставка с наложен платеж" - в каквито договорни отношения се влиза-дължимата сума се заплаща на куриера при получването на стоката (НЕ Е необходимо предварително плащане), с което договора за доставка на стоки се счита за изпълнен и от двете страни
9. Куриерската услуга е за сметка на клиента и се заплаща допълнително от стойността на продукта.Доставките се извършват чрез еконт експрес, където ползвате 5% отстъпка от техните тарифи. ( справка за цените по доставката http://www.econt.com/tariff-calculator/ ).
10.Заявените продукти се доставят подходящо опаковани според вида им и условията на куриера за доставка.
ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА

11. Клиент, поръчал стока чрез електронния магазин reloadbg.com и получил същата по пощата или с куриер, има право да откаже получаването на поръчката(според българското законодателство), или част от нея-след като вече тя му е доставена, в следните случаи:
- при транспорта стоката е повредена ;
- доставените продукти явно не съответстват на направената от клиента заявка;
- рекламации по гореизброените случаи се извършват до 3 дни от момента на доставката.
- в случаите, предвидени в чл.55, ал. 1 от ЗЗП, клиентът може да упражни правото си в 7-дневен срок, да се откаже от поръчаните продукти в случай, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че стоката не е използвана и не е нарушена оригиналната и опаковка. Връщането на стоките по тази точка е за сметка на клиента!
- ако цената, която трябва да се плати-явно не съответства на цената по която са поръчани артикулите от клиента!

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока и разходите по доставката.
ДРУГИ УСЛОВИЯ
12. Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени и злонамерени действия, разпространяване на вируси и другзловреден софтуер, да правят неща-нарушаващи или увреждащи правата или интересите на трети лица.
13. Личната идентификационна информация, e-mail , заявки и съобщения, изпратени до този сайт се конфиденциални!